domingo, 15 de junio de 2008

Les sabates vermelles




Aquestes són diverses il.lustracions que vaig fer basant-me en les sabatilles vermelles d'Andersen, un autor que contràriament a la idea que molts cops es té, presenta un costat fosc que m'interessava molt. En aquest conte concretament la protagonista és arrossegada per les seves sabatilles de ball en una dança frenètica fins que la nena suplica que li tallin els peus. Hi vaig trobar aquí una component d'irracionalitat, d'èxtasi que veig que surt freqüentment en les meves imatges.
Són treballs de classe, així que teníem unes imposicions per part del professor, com és la tècnica a utilitzar. Aquesta havia de ser l'oli, però com que a mi realment m'interessava fer aquarel.la vaig usar l'oli molt diluït, així que us podeu imaginar els marejos que agafava d'esnifar aiguarràs.

1 comentario:

laura dijo...

Recordo perfectament dos de les il.lustracions penjades a la classe de projectes l'any passat. Vaig pensar que eren de les il.lustracions més potents que havia vist mai...ara les he vist aqui,de casualitat, juntament amb la resta i segueixo pensant el mateix.